About Us

Ons team bestaat uit een coaches met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van MKB bedrijven door het hele land. We zijn onderdeel van een groot Internationaal Management Support netwerk.

Onze klanten: MKB bedrijven want zij zijn de drijvende motor van de Nederlandse economie.

 

Karin Peperstraete – Personal coach

Mijn Naam is Karin Peperstraete, ik ben coach en counsellor en heb dit mijn hele leven gedaan, zei het in groepen of voornamelijk ‘een op een’ in het bedrijfsleven en ook privé. Door middel van een persoonlijk coaching programma en/of counseling vind ik de barrières die een persoon belemmeren om zijn doelen te bereiken.  Karin Peperstraete

Door mijn jarenlange ervaring en training op gebied van counseling vul ik dit team aan en is het mijn visie om meer mensen bewust te maken van hun mogelijkheden zodat ze niet in problemen blijven hangen voor langere tijd, maar opgewekt naar die problemen kunnen kijken en die zelf oplossen.

 

E-mail: karinp@clear-viewpoint.com

 

Patrick Peperstraete – Team coach en personal coach

Ik werk als gesprekspartner voor leidinggevenden en ondernemers. Patrick P

Mijn klanten zijn bedrijven en instellingen in bijna alle branches en zij behoren tot het midden- en kleinbedrijf.

Onderwerpen van gesprek met leidinggevenden en ondernemers zijn hun doelstellingen en de weerstanden die zij ervaren bij het behalen van die doelstellingen, hun eigen overtuigingen die succes in de weg staan en de communicatie met zichzelf en de mensen om hen heen.

Het leveren van Life- en Executive-coaching met als resultaat 100 % begrip en de bekwaamheid om op ieder level dat geleerde met goed resultaat toe te passen.  Mijn klanten zijn ondernemers, managers, medewerkers en particulieren op een groot aantal onderwerpen zoals marketing, productiviteit, persoonlijke coaching en veel meer.

E-mail: patrickp@clear-viewpoint.com